Fru Lindberg . 24 år . Västerås. Gift. Gravid

2015-09-09
10:24:36

v. 28 (27+0)

 Barnet: Barnets totala längd är nu ca 35 cm och det väger ca 1,1kg i början av veckan och ca 1,23 kg vid veckans slut. Barnet har vid det här laget vant sig vid din röst, fortsätt att prata med och sjunga för det. 
 
Mamma: Det är en kraftig tillväxtperiod mellan vecka 28-32. Livmodern fortsätter att växa och du kan känna tryck upp mot bröstkorgen. Det kan vara en lite obehaglig känsla. Barnet är livligt i magen och kan ibland hindra dig i din nattsömn. Försök att bulla upp med ordentligt med kuddar mellan knän och under magen för att hitta en så avslappnande sovställning som möjligt. Nu är det dags att gå på föräldrautbildning, prata med din barnmorska.
 
---------------------
 
Förutom att jag är rejält trött hela tiden så mår jag kanon (-foglossning också då). Men i övrigt så har jag absolut ingenting att klaga på. Onsdagar är just nu mina favoritdagar, eftersom jag går in i ny vecka. Jag älskar att se att det går framåt, jag längtar så sjukt mycket efter det lilla livet i magen. Så älskad redan nu. Och tänk att man kan längta så sjukt mycket efter någon som man aldrig ens har träffat! ♥
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: