Fru Lindberg . 24 år . Västerås. Gift. Gravid

2015-10-02
10:58:00

Uppsala universitetsdjursjukhus

Jag har inte uppdaterat så mycket på sistone. Och det har sina skäl.
 
Som jag har berättat tidigare så har vi varit några vändor till Strömsholms djursjukhus med vår hund (med närmare bestämt 5 gånger!!!). Varpå sista gången så kan hon inte gå och vi blir hemskickade med en smärtlindrande spruta och en uppmaning att ringa på morgonen så att vi kan få prata med den veterniär som kollat på Rosa tidigare. Jaha okej. Sagt och gjort, ringer dit när de öppnat klockan 8 på morgonen. De säger att de ska höra av sig varpå jag påpekar att hon släpar benen efter sig och kan inte resa sig upp så det är allvarligt och blir bara sämre. Hon skulle be honom ringa så fort som möjligt.
 
Det går 2 timmar utan att jag hör någonting överhuvudtaget, varpå min mamma ringer dom och de säger "Ja men han ringer så fort han får tid, han har inbokade kunder", MEN JAHA?? Jag påpekade ju att det var allvarligt. Så vi ber dom skicka över Rosas journaler till Uppsala Universitetsdjursjukhus och satt oss i bilen och åkte dit..
 
Blir hur bra bemötta som helst och allt går fort, hinner knappt gå 15 minuter innan vi fått träffa vetirinären. De tog tempen och kollade på Rosas provsvar, klämde och kände.. Kom sedan fram till att de ville skriva in henne för att spola hennes leder och ta lite mer prover, för att sedan göra ett ultraljud på buken.
 
De ringde igår, hon hade inte svarat på behandlingen så de ville behålla henne där en dag till. Ultraljudet visade inga tumörer, väldigt skönt då vi var väldigt rädda för det. De hittade 2 saker på gallan, men ingenting som påverkade henne utan det var något som var godartat. Hennes prover visade att hon hade lite hög gallsyra. De hittade inget svar på det. Så antagligen har hon en autoimmun sjukdom som heter polyartrit, stackaren. Men de hittar ingen bakomvarande orsak till detta. Så igår kväll satte de in en stark kortison-kur på henne, så de ska ringa idag efter att läkaren gått sin rond så just nu sitter jag och håller tummarna för att hon svarat på behandlingen så hon slipper smärtan och vi får hämta hem henne..
 
Så det är ganska tufft just nu och nu blev det ett väldigt långt inlägg, men ville bara berätta vad som just nu försiggår. Jag försöker ta det så lugnt som möjligt och inte stressa upp mig, men det är svårt.. Och vårat förtroende för strömsholm är TOTALT bortblåst. De har fakturerat oss/vårat försäkringsbolag på en summa på 30.000 utan att ens göra någonting, så jävla röttet. Idioter.
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: