Fru Lindberg . 24 år . Västerås. Gift. Gravid

2015-10-15
11:51:26

Tiden springer i väg

Jag gör inte speciellt mycket om dagarna men ändå går tiden så sjukt fort nu. Har lite smått (ok, det där var en underdrift) panik över allt som behöver göras innan bebis kommer. Min magkänsla säger nämligen att hon kommer tidigare än BF som är 8 december. Jag tror att hon kommer att titta ut redan i slutet på november.
 
Det är så konstigt det där. För om jag räknar från beräknad mens så ska hon komma 26 november. Men rul sa 8 december. Så vi får se sen vad som var närmast.
 
Vill börja tvätta alla kläder, lakan osv.. Men min kropp orkar inte ta tag i allting, det är tungt. Får försöka ta tag i det i helgen, när mannen är hemma.. Har själv ett "litet" (underdrift igen) garderobsproblem, får inte plats med alla mina kläder så jag måste rensa. Men svårt att rensa kläder när man inte vet vilken storlek man kommer att kunna ha efter förlossningen. Bah! Dubbelarbete känns det som, men det måste göras. Så bäst att få tummen ur och faktiskt göra det i helgen, håll tummarna för att jag faktskt kommer att göra det också. Haha! Vill liksom inte vara ute i sista minuten!
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: