Fru Lindberg . 24 år . Västerås. Gift. Gravid

2015-07-31
08:27:00

Babyvantar

Igår gjorde jag klart mina första virkade babyvantar. Såklart gjorde jag dom i finska flaggans färger 💎
 
Första gången jag virkade dessa men har redan påbörjat ett till par. Hur kul som helst 😊
 
2015-07-29
12:49:23

Uttråkad

Vad gör man när man bara går hemma? Jag vill ut i skogen och plocka svamp, men det klarar inte foglossningen av... 

Så just nu ligger jag bara i sängen och gör absolut ingenting.  Virkar lite mormorsrutor i mellanåt. Men jag blir tokig på denna tristess.  
detta fick bli dagens lunch iallafall. Bättre än ingenting ☺
2015-07-29
10:13:15

v. 22 (21+0)

 Barnet: Barnet är nu ca 19cm långt mellan huvud och stjärt och väger ca 370g i början av veckan och 450g vid veckans slut. Barnet växlar mellan sömn- och vakenhetsperioder och har redan en egen dygnsrytm. När du vilar är barnet kanske som mest aktivt medan det vaggas till söms när du håller i gång. Den del av hjärnan som tillverkar hjärnceller utvecklas mycket under den här tiden. 
 
 
 Mamma: Ditt hår känns kanske tjockare än vanligt, det beror på att du inte tappar speciellt mycket hår under graviditeten.  Efter barnet är fött tappar du hår som vanligt igen. En del upplever till och med att de tappar mer hår än vanligt under amningsperioden. Ditt tandkött kan svullna och det är viktigt att du sköter din tandhygien noga. Även fräknar, födelsemärken och vårtgårdarna kan påverkas. Du bör undvika stark sol. 
 
Börjar morgonen med extrem trötthet, vaknar alltid vid 02 sedan vid 05.30 för att vara vaken någon timme för att sedan somna om till 09. Samma visa varje natt. Har även problem med foglossningen idag. Gick en liten vända igår och det gjorde min kväll till ett helvete. Fick dra fram pappas gamla kryckor för att jag ens skulle kunna ta mig till toan. Det gjorde så ont så jag inte ens kunde äta. Suck. Trött på denna foglossning, men får tänka att det är värt det i slutändan när lillan kommer.